. ΤΡΥΓΟΣ 2012 ΚΡΑΣΙ και ΖΥΜΕΣ . WINE and YEAST Παρουσίαση 300 στελεχών από 20 ΕταιρείεςΓια να επιλέξετε και να προμηθευθείτε την κατάλληλη ζύμη για την ποικιλία που οινοποιείτε
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
. Η σημασία της χρήσης επιλεγμένων ζυμών τελευταίες εξελίξεις(τρόποι παραγωγής νέων στελεχών ζυμών, τεχνικές εμβολιασμού), κριτήρια επιλογής, έρευνα στην Ελλάδα) GreekWineLand .
Η επίδραση της γηγενούς ζυμοχλωρίδας στην ποιότητα των ελληνικών οίνων Μ. Παραπούλη, Α. Περισυνάκης, Ε. Χατζηλουκάς, Κ. Δραΐνας 1. Εργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 2. Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας, Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων . Ακινητοποιημένες ζύμες Ταταρίδης Παναγιώτης, Κανέλλης Τάσος, Λογοθέτης Στέλιος, Νεραντζής Ηλίας Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας & Βιομηχανικών Ζυμώσεων, Τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών, ΤΕΙ Αθήνας . . ΕΛΛΑΔΑALINDA Σύντομος οδηγός ASTRON CHEMICALS Σύντομος οδηγός ΕΝΟΧΗΜΙΚΗ Σύντομος οδηγός1, οδηγός2 ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Σύντομος οδηγός Σύντομος οδηγός Anchor SPINDAL Νοτίου Ευρώπης Σύντομος οδηγός 1, οδηγός 2α, οδηγός 2β
TECHNOVIN - ΚΑΡΔΑΤΟΣ Σύντομος οδηγός VASON Στοιχεία Πινάκων 1. Είδος ζυμομύκητα 2. Λευκά κρασιά (πλέον κατάλληλο=3 / λιγότερο κατάλληλο=1) 3. Ροζέ κρασιά (πλέον κατάλληλο=3 / λιγότερο κατάλληλο=1) 4. Ερυθρά κρασιά νέα (πλέον κατάλληλο=3 / λιγότερο κατάλληλο=1) 5. Ερυθρά κρασιά παλαίωσης (πλέον κατάλληλο=3 / λιγότερο κατάλληλο=1) 6. Επανεκκίνηση ζύμωσης (πλέον κατάλληλο=3 / λιγότερο κατάλληλο=1) 7. Επίδραση στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, E εστέρες EVC ανάδειξη ποικιλιακών χαρακτηριστικών N ουδέτερο 8. Περιοχή θερμοκρασιών για βέλτιστα αποτελέσματα 9. Ταχύτητα ζύμωσης 10. Παράγοντας killer 11. Συμβατότητα με μηλογαλακτική ζύμωση 12. Αντοχή στην αλκοόλη 13. Ανάγκες οξυγόνο 14. Ανάγκες σε θρεπτικά 1. Saccharomyces Cerevisiae Var. (Cerevisiae (hybrid-blend) / Bayanus / other species) 2. Whites (Highest rating=3 / Lowest rating=1) 3. Rose (Highest rating=3 / Lowest rating=1) 4. Young Reds (Highest rating=3 / Lowest rating=1) 5. Aged Reds (Highest rating=3 / Lowest rating=1) 6. Restart Stuck (Highest rating=3 / Lowest rating=1) 7. Sensory Effect (Esters, Varietal Character, Neutral) 8. Temperature Range 9. Fermentation Speed 10. Killer Positive 11. MLF Compatibility 12. Alcohol Tolerance 13. Oxygen Needs 14. Nutrient needs
Νέα στελέχη ζυμών (νέες παραγωγές / ενημέρωση καταλόγων) Esseco - Enartis
ES PERLAGE TOP ESSENCE TOP FLORAL ES 454 ES 488 EZFERM 44
Laffort
ZYMAFLORE RB2 ZYMAFLORE RB4 ZYMAFLORE F83 ZYMAFLORE SPARK ACTIFLORE BO213 ACTIFLORE 522D ACTIFLORE RMS2 ACTIFLORE ROSE
Lallemand
UVAFERM GHM LALVIN ICV OPALE DUO RIESLING YEAST/BACTERIA DUO RED-Y-Fruits LALVIN CLOS LEVEL2 TD
Vason
EPERNAY 2 L.P.A. MONTRACHET PREMIUM PROSSECO PREMIUM SUPER TUSCAN ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ |