Ελλάδα

- Κοιλάδα, το ψαροχώρι της Αργολίδας(οι κάτοικοι λένε πως είναι από τα πρώτα σε παραγωγή και με την μεγαλύτερη ποικιλία ψαριών σ'όλη την Ελλάδα), λαυράκι ανοιχτής θάλασσας, σαλάτα τομάτα, πράσινες πιπεριές με παρθένο λάδι Αργολίδας, συνδυασμένα τέλεια με ένα δροσερό ροκανιάρη(Γιάννης Κοντοβράκης, Κρανίδι).

- Αθήνα, μπαλάδες Νάξου, τομάτες Κρήτης, βιολογικό λάδι Φωκίδας, ψωμί ολικής άλεσης με συνοδεία ενός ροζέ αγιωργήτικου(Σπύρος Λαφαζάνης, Νεμέα)

- Πάρος, αιγαιοπελαγίτικα μπαρμπούνια, τοματοκεφτέδες, παριανό λάδι, μαζί με μια αρωματική μονεμβασιά(Μανώλης Μωραίτης, Πάρος).

- Πύργος, σαρδέλα από τον κόλπο της Κυπαρισσίας, απίστευτα νόστιμη, ραδίκια, ζυμωτό ψωμί, ταιριασμένα μ΄ένα υπέροχο σαββατιανό(Βασίλης Παπαγιαννάκος, Μαρκόπουλο).

- Αθήνα, κοτόσουπα με ρύζι και βιολογικό κοτόπουλο, σκούρο ψωμί, με μια βαθύχρωμη μανδηλαριά

- Λήμνος, χταπόδι λιαστό παραγουλιασμένο σε θαλασινό νερό, φρέσκο καλαμάρι από το Πέλαγος, τοματοσαλάτα με μυτιληνιό λάδι, ο τέλειος συνδυασμός με το άρωμα και την δροσερή οξύτητα ενός μοσχάτου Αλεξανδρείας(Πέτρος Χατζηγεωργίου, Λήμνος)   

Τελικά η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος.