Κατάλογος

Διεύθυνση
Αλάνια, Σουφλί, 68400
Τηλέφωνο
22540 23905
Fax
22540 24042
E-mail
Website
http://www.apostagmata.gr
 

Ο Οινοποιός

Αμπελώνας: 212 στρ.

Ποικιλίες: Νταμιάτης(Λ), Τσαούσι(Λ), Νεροπρωιμνιά(Λ), Καρναχαλάς(Ε), τοπικές Σουφλίου, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο, Αθήρι, ευρύτερα ελληνικές, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Cinsaut

Επισκεψιμότητα: Ναι, κατόπιν συνεννόησης

Οινοποίηση: Νταμιάτης(Λ), Τσαούσι(Λ), Νεροπρωιμνιά(Λ), Καρναχαλάς(Ε), τοπικές Σουφλίου, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο, Αθήρι, ευρύτερα ελληνικές, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Cinsaut

Προϊόντα

ΜΠΕΛΛΑΣ Τσίπουρο Σουφλίου χωρίς γλυκάνισο, 40%vol
ΜΠΕΛΛΑΣ Τσίπουρο Σουφλίου με γλυκάνισο, 40%vol
ΜΠΕΛΛΑΣ Τσίπουρο Σουφλίου χωρίς γλυκάνισο, μικρό, 40%vol
ΜΠΕΛΛΑΣ Τσίπουρο Σουφλίου με γλυκάνισο, μικρό, 40%vol

 

Περιγραφή

    Η εταιρεία Αφοι ΜΠΕΛΛΑ Ο.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994. Ολοκλήρωσε την κατασκευή του οινοποιείου και απσταγματοποιείου της στην περιοχή Αλάνια στο Σουφλί το έτος 1997. Το οινοποιείο-αποσταγματοποιείο, οι αμπελώνες και το κτήμα στα Αλάνια καταλμβάνουν έκταση 500 στρ. περίπου.
    Η οικογένεια Μπέλλα αποστάζει τσίπουρο από τα εκλεκτά σταφύλια του αμπελώνα ακολουθώντας τη μακραίωνη παράδοση της θρακιώτικης γης. Κάτω από το ζωοδότη ήλιο και στο εύφορο θρακιώτικο χώμα καλλιεργούμε το γλυκύτερο καρπό της γης.
    Αυτόν τον... μεταξένιο καρπό αποστάζουμε, ακολουθώντας πιστά την παράδοση και την παλιά οικογενειακή συνταγή, ακόμα και σήμερα στο σύγχρονο αποστακτήριο μας. Ηδη διαθέτουμε στην αγορά τσίπουρο σε δύο τύπους, με γλυκάνισο και χωρίς γλυκάνισο, ενώ παράγουμε εκλεκτά εμφιαλωμένα κρασιά.