Κατάλογος

Διεύθυνση
Αδριανού 69, Κορωπί, Αττικής, 19400
Τηλέφωνο
2106623266
Fax
2106020715
E-mail
Website
http://www.anagnostou.com.gr

Αίθουσες

Κύρια Αίθουσα, 350 άτομα (οπτικοακουστικά μέσα)

Κελάρι, 150 άτομα

Εξωτερικός χώρος, 1000 άτομα

Σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, η οινοποιεία Αναγνώστου καταφέρνει να συνταιριάξει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και παρουσιάζει χώρους ιδανικούς τόσο για την επίσκεψη και τη μήυση στα μυστικά του κρασιού, όσο και για την χρήση τους σε ίδιαίτερες προσωπικές και επαγγελματικές περιστάσεις. 

Η κύρια αίθουσα του οινοποιείου, χωρητικότητας 350 ατόμων, είναι ένας οργανωμένος χώρος οπτικοακουστικών μέσων, στον οποίο μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει -μέσα από τις ειδικές προβολές που πραγματοποιούνται- από κοντά το σταφύλι και τα στάδια που ακολουθεί από το αμπέλι μέχρι την ζύμωση και την εμφιάλωση των χυμών του. Η αίθουσα αυτή που διατίθεται και για ποικίλες εκδηλώσεις, έχει φιλοξενήσει μεγάλες στιγμές της προσωπικής ζωής ανθρώπων που θέλησαν να κάνουν σημαντικά τους γεγονότα αξέχαστα.

Δίπλα στα κελάρια μας δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο στον οποίο ο επισκέπτης μηύται στα μυστικά του κρασιού.στο μοναδικό αυτό χώρο που ερεθίζει όλα τα αισθητήρια όργανα, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες. Το χρώμα των κρασιών, το άρωμά τους και η επίγευσή τους κρίνονται καθημερινά με γνόμωνα τη γευστική ισορροπία. Η αίθουσα αυτή είναι χωρητικότητας 150 ατόμων και διατίθεται για εκδηλώσεις. 

Τέτοιες προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές φιλοξενούνται επίσης στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου, χωρητικότητας έως και 1000 ατόμων. Μέσα σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, πολύ κοντά στην Αθήνα και μέσα στο πράσινο, το οινοποιείο αποτελεί μια εντυπωσιακή λύση για την δεξίωσή σας, προσφέροντας στους καλεσμένους μια εναλλακτική διασκέδαση σε μια απολύτως μοντέρνα και σαφώς παραδοσιακή ατμόσφαιρα. (Όλες οι εκδηλώσεις εξυπηρετούνται με θέσεις στάθμευσης εντός του οινοποιίου)

ΟΙ ΧΩΡΟΙ photo gallery

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ photo gallery