Κατάλογος

Διεύθυνση
Αρχαίες Κλεωνές, Νεμέα, 20500
Τηλέφωνο
27460 31450
Fax
27460 31400
E-mail
Website
http://www.lafazanis.gr
Πλοήγηση με GPS
37.814043 / 22.765855
 

Ο Οινοποιός

Αμπελώνας: 150 στρ.

Ποικιλίες: Αγιωργίτικο, Ροδίτης, Cabernet Sauvignon

Οινολόγος: Νοδάρας Κώστας

Επισκεψιμότητα: Ναι, κατόπιν συνεννόησης

Οινοποίηση: αγιωργήτικο, ροδίτης, μοσχάτο Ρίου, σαββατιανό, μοσχοφίλερο, ασύρτικο, σιδερίτης, chardonnay, cabernet sauvignon, merlot

Προϊόντα

ΝΕΜΕΑ Αγιωργίτικο, ΟΠΑΠ Νεμέα, Οίνος Ερυθρός Ξηρός, Αγιωργήτικο, 13% vol
Chardonnay Lafazanis, Τοπικός Πελοποννησιακός, Οίνος Λευκός Ξηρός, 12.5% vol
Φίλεμα, Φυσικώς γλυκός, Μοσχάτο Ρίου, 16% vol
Αγιωργίτικο, Τοπικός Πελοποννησιακός, Οίνος Ερυθρός Ξηρός, Αγιωργήτικο, 12% vol
Ροδίτης, Τοπικός Πελοποννησιακός, Οίνος Λευκός Ξηρός, 12% vol
ΣΥΛΛΟΓΗ Αγιωργήτικο & Cabernet Sauvignon, Τοπικός Πελοποννησικός, Οίνος Ερυθρός Ξηρός, 12.5% vol
ΣΥΛΛΟΓΗ Ροδίτης & Μοσχοφίλερο, Τοπικός Πελοποννησικός, Οίνος Λευκός Ξηρός, 12.5% vol

Περιγραφή

  Μέσα σε μία από τις σημαντικότερες αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας στην Νεμέα βρίσκεται η οινοποιία Λαφαζάνη.Στις Αρχαίες Κλεωνές περιτριγυρισμένο από αμπελώνες και πολύ κοντά στον αρχαίο ναό του Ηρακλή το οινοποιείο Λαφαζάνη συνεχίζει μια παράδοση αιώνων της περιοχής στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνων.

  Η εμπειρία των 72 χρόνων συνδυάζεται με ένα οινοποιείο εξοπλισμένο με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στο χώρο της οινοποιίας. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες που συνεχώς αναπτύσσονται, η συνεργαζόμενοι αμπελουργοί με σχέση εμπιστοσύνης που συνεχώς διευρύνεται, η συνεχής παρακολούθηση των αμπελώνων από τους ειδικούς επιστήμονες της εταιρείας εξασφαλίζουν μια πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας που γρήγορα φθάνει στην οινοποίηση λόγω των μικρών αποστάσεων.

  Ο σύγχρονος εξοπλισμός του οινοποιείου, η βαθιά γνώση και εμπειρία στα χαρακτηριστικά των ποικιλιών που οινοποιούνται, η σταθερή πεποίθηση στο σεβασμό της τυπικότητας των ποικιλιών, δίνει τελικά στα προϊόντα ‘ΛΑΦΑΖΑΝΗ’ την προσωπικότητα που ταιριάζει στην ιστορία της οινοποιίας και στην αμπελοοινική και πολιτιστική παράδοση της περιοχής.

Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΡΩΓΟΣ

Η σειρά Πρόρωγος του οινοποιείου μας αποτελεί την ιδανική λύση στην κατηγορία value της αγοράς. Με πέντε ετικέτες - λευκό, ροζέ, ερυθρό, ημίγλυκο αλλά και την παραδοσιακή ρετσίνα- καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων για επιχειρήσεις στο χώρο των catering / εκδηλώσεων αλλά και για τους καταναλωτές. Οινοποιώντας ποικιλίες του Πελλοπονησιακού αμπελώνα αλλά και επιλεγμένων περιοχών της Αττικής προσφέρουμε στη χαμηλή κατηγορία τιμών την άριστη σχέση ποιότητας /τιμής. Με την τεχνολογική υποδομή και τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες οινοποίησης η σειρά Πρόρωγος δίνει φρέσκα και αρωματικά κρασιά με την εγγύηση του Οινοποιείου Λαφαζάνη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ

ΝΕΜΕΑ Αγιωργίτικο
Φίλεμα
ΣΥΛΛΟΓΗ Μοσχοφίλερο & Ροδίτης
ΣΥΛΛΟΓΗ Αγιωργίτικο & Cabernet Sauvignon
Αγιωργίτικο
Ροδίτης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

press_bovillage_lafazanis[1].pdf
press_nemea2006[1].pdf

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ